'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Festa Major de Castellar del Vallès

El dissabte 7 de setembre vam anar a actuar a Castellar del Vallès per la seva Festa Major. Vam actuar amb la colla local, amb els Castellers de Cornellà i els Castellers de Santpedor. 

Un cop arribats a plaça totes les esperxades vam fer un petit somriure recordant la plaça a on ja havíem actuat – i no pas perquè sortíssim d’allà amb gaire bon resultat –, però va ser una diada marcada per l’actuació que feien els Minyons de Terrassa que ens tenia a totes enganxades a les xarxes socials!

Bo, mirant d’obviar que va ser una diada de tarda amb quatre colles i tots els mals presagis que això genera, començarem parlant de la diada que van fer els Castellers de Castellar. Van entrar a plaça amb dos pilars de quatre i van obrir la primera ronda de castells amb el tres de sis amb agulla. Van continuar amb el quatre de sis amb agulla i van tancar les rondes amb el quatre de sis i dos pilars de quatre més. Una bona actuació a casa!!

Seguim pels amics liles que van entrar a plaça amb dos pilars de quatre. A primera ronda de castells van descarregar el quatre de set, deixant per segona ronda el plat fort de la jornada amb el tres de set amb agulla. Finalment, a tercera ronda van descarregar el tres de set i un pilar de cinc per tancar l’actuació!

Contents de trobar-nos per tercera vegada aquesta temporada amb els amics de Santpedor també van fer una molt bona diada per encara aquest segon tram! Van entrar a plaça amb un pilar de quatre i van fer el tres de sis a primera ronda. Tot seguit van descarregar el tres de sis amb agulla i a la tercera i última ronda, van descarregar el quatre de sis. Finalment van fer un pilar de quatre per cloure la seva diada.

Pel que fa a nosaltres vam fer una diada plena de novetats individuals i que il·lusionen a més d’un – tot i les quinieles fetes a plaça amb quins castells hauríem i no hauríem de tirar –. Vam entrar a plaça amb un pilar de quatre i vam obrir les rondes de castells amb el tres amb agulla!

A segona ronda vam descarregar un quatre de sis amb molta il·lusió de poder-lo tancar a terres barcelonines en la recta final de les vacacions laborals!!! Maco, maco!!!

Finalment vam descarregar el tres de sis a última ronda, repetint la diada feta a Tordera i copiant la diada que van fer els nostres amics de groc!! No volíem ser menus… vam marxar de plaça amb un darrer pilar de quatre i una bonica foto de grup – que bé que vaig quedar!!! –.

I amb tot això… rànquing al millor pica-pica del mes de setembre!!! Tot i que l’oferta que vam trobar a Castellar era molt similar a la de Tordera, els Maduixots ens queden amb la primera posició!!!! La diferència la va marcar el fuet que vam poder degustar a Tordera i a Castellar no… els haurem d’ensenyar d’on treure un bon embotit!!!