'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Festa Major de Tordera

El 25 d’agost vam començar el tour d’autobusos d’aquest segon tram anant a la Festa Major de Tordera on vàrem actuar amb els Castellers de Figueres i els amfitrions, els Castellers de l’Alt Maresme. I amb aquesta diada també vam començar el concurs al millor pica-pica post-actuació. Presentin la seva candidatura!!!

Va ser una diada d’aquelles que carreguen i è normal quan et fan actuar un diumenge a la tarda després del darrer cap de setmana d’agost, amb el que això comporta… ja ens entenem, no?

Doncs començarem amb els amfitrions! Els Maduixots van fer una diada genial i espectacular. Van entrar a plaça amb un pilar caminat per fer els deu metrus llisos! A primera ronda van descarregar el tres de set, a segona van fer el quatre de set i a la tercera ronda van descarregar un bonic tres de set amb l’agulla. Van tancar una actuació magnífica amb el pilar de 5 i tres pilars de quatre.

Pel que fa als nostres padrins de l’Empordà, van fer una diada molt similar als Maduixots. Van obrir la diada amb un pilar de quatre. A primera ronda van fer el tres de set. A la segona van descarregar l’altre bàsic de set i van tancar les rondes de castells amb el tres de sis amb l’agulla. L’actuació la van finalitzar amb el pilar de cinc i un pilar de quatre.

Per nosaltres va ser una diada important on vam recuperar els tres castells de sis i, per tant, a un bon gruix de gent! Vam obrir la diada amb un pilar de quatre sense masses complicacions. A primera ronda vam descarregar un bonic tres de sis amb l’agulla amb forces detalls a destacar, com les estrenes que duia o els segons que hi havia i agafaven rodatge per reptes futurs.

A segona ronda vam descarregar un quatre de sis que ens va fer patir fins a l’últim alè, però no durant el castell, sinó abans d’arribar a plaça i veure que érem suficients per tancar la pinya!

A tercera ronda vam descarregar un tres de sis també amb forces novetats i estrenes que van bé per rodar castelleres i crear una mica de base, que ja ens convé!

Vam tancar la diada amb un pilar de quatre i ens en vam anar de ruta per Tordera per anar a fer un pica-pica que, de moment, ocupa la primera posició! Unes patatueles, unes olives que estaven força bones, formatge fresc, fuet, humus,… una mica de pa amb tomata hauria estat la cirereta per acompanyar aquest fuet!