'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Festes d’Agost de Banyoles

Fa un mes que vàrem acabar les vacances, però el cronista è com els funcionaris. Ha fet el doble de temps de vacances que la resta – tot i que el despatx amb feina fins al sostre ha estat un bon regal –. Vam arrencar aquest segon tram amb molta feina per fer, ja que amb dos assajos teníem la primera actuació a la Festa Petita de Banyoles, en solitari.

Va ser una diada d’arrencada i enmig del mes d’agost, fet que genera moltes dificultats per moure un gruix de gent important i, per tant, vam fer una actuació en conseqüència.

Vam entrar a la Plaça Major amb un pilar de 3 caminat amb la intenció de posar-li un pis més aquest proper mes d’octubre. Vam continuar l’actuació amb una torre de cinc… curiosa l’evolució d’aquest castell. El menda pensava que la intenció era posar-li més pisos i no pas treure-li! Poca entenc res a nivell tècnic… A continuació vam fer un quatre de cinc net i vam tancar la jornada amb un parell de pilars de quatre i una prova de tres de sis net fins a acotxadora.

Com dèiem, va ser una actuació de baixes exigències, però sens dubte que è l’actuació que ha tingut més rebombori al món casteller, arribant a ser comentada a la zona tradicional, estant en boca de totes!!