Sigues empresa col·laboradora

Tens una empresa o un comerç i vols col·laborar amb nosaltres?


EL ‘PERQUÈ’


Esperxats ens fem grans, no només perquè al 2017 hem celebrat el 5è aniversari sinó també perquè any rere any som més i més castellers. Això ens permet anar millorant i fer cada cop castells més complexos, però alhora suposa cada cop un repte més gran gestionar aquest volum de gent.

Un dels reptes que tenim és el finançament de la colla, créixer com a colla significa augmentar les despeses a curt termini: desplaçaments en autocar, l’assegurança dels castellers, l’equipament de la colla com camises i cascos per la canalla i un llarg etcètera. Però també significa posar la vista a l’horitzó i somniar, per exemple amb un local nou on puguem desenvolupar la nostra activitat sense impediments. Però per tot això, a més de ganes i il·lusió necessitem consolidar el finançament de la colla, que actualment es fa amb les quotes de socis, els contractes per actuar i les subvencions públiques.


EL ‘COM’


Per avançar en aquesta línia, hem decidit implicar el teixit comercial i empresarial del Pla de l’Estany. Així doncs, hem creat la figura de soci amic per permetre-us als comerços i empreses de Banyoles col·laborar econòmicament amb la colla mitjançant l’aportació d’una quota anual voluntària.

Per ser comerç soci podeu escollir entre tres quotes diferents:

  • Quota soci amic (60€)
  • Quota soci padrí (100€)
  • Quota padrí especial (quota superior voluntària)

També hi ha la possibilitat de que sigueu comerç col·laborador mitjançant l’establiment de descomptes per utilitzar els vostres serveis o adquirir béns.

Com a agraïment per a aquells comerços que vulgueu col·laborar amb la colla i, per tant, amb el fet casteller al Pla de l’Estany, la colla us donarà un adhesiu que certificarà que el comerç o empresa és soci amic, soci padrí o padrí especial de la colla castellera Esperxats de l’Estany:

Exemple a mode il·lustratiu

Si tens ganes de participar en aquesta iniciativa, pots trobar més informació clicant aquest enllaç.