'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Actuació a Santpedor

El diumenge 10 de febrer vam arrencar la temporada agafant el bus i plantant-nos a Santpedor a actuar amb els amfitrions, els Castellers de Santpedor, i els Castellers de Montcada i Reixach. Per primer cop fèiem una actuació abans d’aniversari i començàvem la temporada lluny de casa.

A la ronda de pilars d’entrada, les tres colles vam realitzar un pilar de quatre, el de Santpedor va ser amb el tronc íntegrement femení.

Els Esperxats vam fer a primera ronda un 3d6a molt lleuger que denota el treball que estem fent amb els castells bàsics de 7 des del primer assaig d’aquesta temporada. El castell va ser un pèl llarg però molt tranquil.

A la segona ronda, vam presentar un 4d6 força ferm amb alguna estrena. No deixem mai de banda el treball amb nous castellers que ens ha de permetre millorar i créixer com a colla.

Vam deixar per la última ronda el 3d6, un castell que no va tenir cap misteri i ens permetia completar els primers 3 castells d’aquesta temporada.

Per arrodonir-ho, vam finalitzar amb un últim pilar de quatre.

Les tres colles vam realitzar la mateixa actuació però amb ordres diferents.

Els Castellers de Santpedor van començar amb el 3d6, van continuar amb el 4d6 i finalment el 3d6a després d’un intent desmuntat per males mides. Van demostrar uns castells molt solvents i van acabar també amb un pilar de 4.

Els Castellers de Montcada i Reixac van començar amb el 4d6, a segona ronda van optar pel 3d6 i van deixar pel final el 3d6a. En el seu cas es va observar una mica més de tremolí en alguna de les estructures, però les van poder descarregar totes 3 amb èxit. També van acabar amb un últim pilar de 4.

Cal destacar la importància i el mèrit de poder ser suficients camises per portar tres castells de sis tant lluny de casa i en la primera actuació de la temporada. Això ja ha arrencat i ara ja no hi haurà qui ho aturi!

Podeu veure totes les fotos en AQUEST ENLLAÇ.