LA CRÒNICA - Actuació a Santpedor

LA CRÒNICA – Actuació a Santpedor

El diumenge 10 de febrer vam arrencar la temporada agafant el bus i plantant-nos a Santpedor a actuar amb els amfitrions, els Castellers de Santpedor, i els Castellers de Montcada i Reixach. Per primer cop fèiem una actuació abans d’aniversari i començàvem la temporada lluny de casa.

A la ronda de pilars d’entrada, les tres colles vam realitzar un pilar de quatre, el de Santpedor va ser amb el tronc íntegrement femení.

Els Esperxats vam fer a primera ronda un 3d6a molt lleuger que denota el treball que estem fent amb els castells bàsics de 7 des del primer assaig d’aquesta temporada. El castell va ser un pèl llarg però molt tranquil.

3d6 amb agulla

A la segona ronda, vam presentar un 4d6 força ferm amb alguna estrena. No deixem mai de banda el treball amb nous castellers que ens ha de permetre millorar i créixer com a colla.

4d6 descarregat a Santpedor

Vam deixar per la última ronda el 3d6, un castell que no va tenir cap misteri i ens permetia completar els primers 3 castells d’aquesta temporada. Per arrodonir-ho, vam finalitzar amb un últim pilar de quatre.

3d6 descarregat a Santpedor

Les tres colles vam realitzar la mateixa actuació però amb ordres diferents.

Els Castellers de Santpedor van començar amb el 3d6, van continuar amb el 4d6 i finalment el 3d6a després d’un intent desmuntat per males mides. Van demostrar uns castells molt solvents i van acabar també amb un pilar de 4.

Els Castellers de Montcada i Reixac van començar amb el 4d6, a segona ronda van optar pel 3d6 i van deixar pel final el 3d6a. En el seu cas es va observar una mica més de tremolí en alguna de les estructures, però les van poder descarregar totes 3 amb èxit. També van acabar amb un últim pilar de 4.

Cal destacar la importància i el mèrit de poder ser suficients camises per portar tres castells de sis tant lluny de casa i en la primera actuació de la temporada. Això ja ha arrencat i ara ja no hi haurà qui ho aturi!

Podeu veure totes les fotos en AQUEST ENLLAÇ.