'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Els joves d’Ei,gent! venen a fer un tastet de castells

El passat divendres 1 d’abril vam tenir el plaer de compartir l’assaig amb el grup de joves de l’entitat d’educació en el lleure Ei,Gent! de Banyoles. Els i les joves van tenir l’oportunitat de viure per un dia el món casteller de ben a prop i, qui sap, potser els va picar el cuc casteller i algun dia en veurem algun lluint la camisa blauverda. 😉

25920574260_2a9a4da94e_z

Per donar-los l’oportunitat de provar què vol dir ser casteller, vam convertir l’assaig en una escola de castells. Els Esperxats ens vam dividir en tres racons on els joves podien provar de pujar persones a les columnes, fer de terços o de segons en pilars nets o aguantar un pom a sobre.

25588662944_d0c536c508_z

Però com que els castells no els fa només el tronc i la gent que puja, vam dedicar una segona part a mostrar-los què significa estar en una pinya. Així doncs, els Esperxats vam lligar pinyes de tres amb agulla, quatre i quatre amb agulla gràcies a la inestimable ajuda dels convidats especials, que van poder fer de laterals, mans i vents.

26100973252_7b19186e64_z

Va ser una gran experiència tant pel grup de joves com per nosaltres. Esperem repetir-ho algun dia, ja sigui amb les noves generacions de joves d’Ei,Gent! o amb altres entitats de la comarca.

26167512366_14a954ebd8_z

Podeu veure la resta de les fotos clicant aquí.