'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Un virus desconegut afecta als membres de la Colla Castellera Esperxats de l’Estany

Avui s’ha descobert un nou virus que està afectant als membres de la colla castellera Esperxats de l’Estany. El virus, que s’havia detectat en casos anteriors, quasi sempre en membres de colles castelleres, indueix als infectats a canviar-se les fotos de perfil de les xarxes socials per fotos on es demostri la seva pertinença al grup.

Alguns exemples de membres infectats

Alguns exemples de membres infectats, tot i que n’hi ha molts més

Els científics creuen que no és greu, que es cura amb dosis d’adrenalina barrejades amb emoció continguda. Es creu que els individus sotmesos als nervis d’abans d’una Diada important són més vulnerables. Tot i que també hi ha la hipòtesi que es degui a la falta d’higiene en les camises castelleres utilitzades durant l’assaig. El contacte entre castellers facilita el contagi, que s’escampa ràpidament a tots els membres d’una mateixa colla.

Sense voler escampar una alarma social, els metges avisen que si algú creu estar infectat és millor no resistir-se, canviar la foto de perfil i esperar el dia de la Diada, quan tot se solucionarà.