'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Visita a l’Escola Bressol “Trapelles”

El divendres dia 5 de Febrer l’Escola Bressol “Trapelles” va celebrar la Festa del Carnestoltes amb tots els pares, mares i familiars dels nens i nenes de l’escola. Des de la colla ens vam sumar a la festa fent una cercavila i una petita demostració castellera als assistents.

esperxats_trapelles

DSC_1004

 

Ens va agradar molt visitar l’Escola Bressol “Trapelles” perquè és una escola local i pròxima a nosaltres. La visita a aquesta escola, a més, ens va fer especial il·lusió, ja que els noms de les seves classes tenen relació amb el món casteller, perquè aquestes porten el nom de colles castelleres properes, entre les quals hi ha la classe dels Esperxats!

Us deixem el seu blog per qui vulgui veure més fotos de la Festa del Carnestoltes:

www.escolabressoltrapelles.blogspot.com

 

 
* Les fotos d’aquesta pàgina estan cedides per l’Escola Bressol “Trapelles”.