'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Bateig Castellers de les Gavarres

El dissabte 18 de Novembre ens en vam anar a LLagostera a celebrar el 2n Aniversari i el Bateig dels nostres fillols, la Colla Castellera de les Gavarres. Ens hi van acompanyar els altres padrins, La Colla Castellera de Figueres.

Pels Castellers de les Gavarres va ser una diada plena d’estrenes! Per començar, estrenàven les seves fundes pels cascs de canalla. Van començar amb un pd4 caminant. En primera ronda, una altra estrena i el principal objectiu del dia, un fantàstic 5d6. Felicitats! En segona ronda, i després d’un intent desmuntat, van completar el 2d6. I en última ronda el 4d6a. També a la ronda de pilars de sortida una estrena, per primer cop van fer 4pd4. Per rematar-ho un pd4f amb folre de canalla, on van convidar a les canalles de les altres colles a gaudir de l’experiència. Felicitats per la temporada que heu fet i per convertir-vos en nova colla de ple dret!

Els de Figueres, una mica com ens va passar a nosaltres, venien de les últimes diades fortes de la temporada i per tant van fer castells una mica inferiors al que els hem vist fer durant l’any. Van començar amb un pd4 i van arrencar les rondes de castells amb un 3d6a. A segona ronda van fer l’altre bàsic amb agulla, el 4d6a. En tercera ronda, el 5d6. Tots tres castells completats amb una grandíssima calma i tranquilitat. En ronda de pilars, un pd5 una mica tort però molt ben treballat. Van tancar amb un últim pd4.

Nosaltres vam començar també amb un pd4 ben cofoi!

37670792995_fb647be2dd_o

Pd4 amb la posta de sol

A la primera ronda vam fer el 3d6. És el castell que hem fet més vegades aquesta temporada, 12, i tots els hem descarregat. El castell va ser una mica lent, era el primer dia després de “l’intentillo” que la nostra acotxadora tornava a pujar. Tot i això, el castell no es va veure patir ni un sol moment.

37670792655_1832938201_o

3d6 dels Esperxats

En segona ronda vam fer la torre de sis. Era la sisena de la temporada, i l’any que n’hem completat més de llarg (la nostra millor marca eren les 3 descarregades del 2015). Va ser un pèl més tremoladíssa que la última de Caldes. Tot i no patir per una caiguda, sí que vam poder notar alguna gota de suor freda (és que fotia una fred…!).

37670799545_835cc38096_o

Un 2d6 treballadet

En última ronda, l’altre bàsic de sis, el 4d6. El castell no hauria sigut excepcional si no haguéssim decidit convertir-lo en un mercat. Un mercat d’aquells “d’antes”, amb crits per aquí, xerradetes per allà, … La veritat és que sense ser un castell complicat, el vam viure amb una mica més de neguit del que és habitual.

37670791445_8bfc0c4281_o

4d6 nocturn

A l’últim sospir, un dels momentassos de la jornada. Una estrena a segons! Va ser en l’últim pilar de quatre, i com a bona estrena, va posar aquell toc d’emoció que demostra que té la sang blauverda. Alguna tremoladeta, la justa, per poder-lo descarregar bé i demostrar que la temporada que ve vol donar guerra.

38502282296_669508eb0d_o

No estic segur que aquest color de camisa sigui el nostre…

Finalment ens en vam tornar cap al poliesportiu de LLagostera, on els nostres fillols ens van preparar un bon sopar de germanor.