'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Birravenut

El diumenge 17 de Setembre vam anar a Vilavenut per segona vegada aquest any a actuar amb els nostres padrins, els castellers de Figueres, en motiu del Birravenut, la fira de cervesa artesana de la comarca.

Els nostres padrins van fer una molt bona actuació a Vilavenut. Van arrencar amb un pilar de quatre per sota, un pilar que nosaltres aquest any hem deixat de banda i gairebé no hem assajat. En primera ronda, un castell d’aquells que demostra el gruix de gent que portes a les places, el 5d6. Va ser un castell molt tranquil, de fet ens tenen acostumats a fer-lo de set pisos. En segona ronda, es van atrevir amb un dels castells bàsics de set, el tres. Van tancar les rondes de castells amb el 4d6a, un altre d’aquells castells que demana una quantitat important de gent a plaça. Per acabar d’arrodonir-ho, dos pilars de quatre.

Nosaltres, després l’actuació de Palafolls i un parell de bons assajos, ens vam decidir a pujar un pelet més el llistó. Vam començar amb un pilar de quatre amb estrena de segon.

1. pd4

Primer pd4, SÍ que ens posicionem

A segona ronda, la petita millora respecte a Palafolls. Vam aconseguir mobilitzar suficients camises per fer el quatre de sis amb agulla! Era el segon que descarregàvem aquest any! És un castell complicat pel gran volum de gent concreta que necessita a plaça i segons els nostres barems i les nostres autoexigències, això no sempre ho podem complir. El castell no va tenir gaire història i el vam descarregar sense problemes.

2. 4d6a

Segon 4d6a de la temporada

En segona ronda, vam fer el tres de sis i… sabeu què va cridar la colla quan el vam descarregar? No us ho imagineu? Doncs sí, un cop més la colla va demostrar les ganes de fer el tres de set ben aviat. Potser serà l’últim dia que haurem de fer aquest “càntic”. Ho descobrirem de ben segur molt aviat!

3. 3d6

El 3d6 dels Esperxats de l’Estany

Per tancar les rondes de castells vam fer el tres de sis amb agulla. La repetició del dramàtic castell de Palafolls. Ens el vam prendre com a revàlida, com a redempció. I la veritat és que vam demostrar sobradament que aquest castell el tenim apamadíssim.

4. 3d6a

Es comença a muntar el pilar del 3d6a

Per tancar l’actuació, un altre pilar de quatre amb una anxaneta que s’estrenava a aquestes alçades!

5. pd4

pd4 per arrodonir l’actuació

Finalitzant com fem habitualment a les actuacions a prop de casa, vam fer tres pilars de tres per donar protagonisme a tothom.

6. 2pd3

Vam acabar amb aquests tres pd3

Un cop més, vam complir i ens en vam tornar cap a Banyoles amb els deures fets! I ara ens tanquem al local fins a la Fira de l’All on ens tornarem a trobar amb Figueres. I atenció, perquè portem uns últims assajos molt prometedors. Quan hi som tots som imparables! SOM-HI COLLA!