'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRONICA – Actuació a les Festes de Banyoles

Quasi 60 camises blau-verdes ens trobàvem el diumenge de la festa petita de Banyoles. Qui més qui menys tothom feia cara de son i d’il·lusió per actuar a casa, en un lloc tan bonic com la sortida del rem, a tocar de l’estany. Ens vam reunir al pavelló de la Draga, on després dinaríem, per arrencar en cercavila fins al lloc de l’actuació. Acompanyats per una banda sonora potent i original vam anar resseguint la riba de l’estany fins que un nombrós públic ens rebia ansiós de castells.

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

Tot i aconseguir agrupar moltes camises essent un mes d’agost, el fet d’actuar en solitari ens va condicionar tota l’actuació. Optant per posar la seguretat davant de l’ambició castellera, com no pot ser d’altra manera. Així doncs, arrencàvem l’actuació amb un pilar de 4 amb un tronc que feia molt que no vèiem en una plaça i que segur que a molts els va fer il·lusió poder-lo tornar a gaudir.

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

Vam seguir l’actuació amb un 3d5 on feia un xic de mal d’ulls el contrast entre segons i el pom de dalt, com si hi faltés alguna cosa, potser un pis…

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

A segona ronda intentàvem el que seria el castell més difícil de la jornada, una torre de 5 que ens continua donant garanties per veure-la ben aviat amb un pis més altra vegada.

A tercera ronda, fèiem un castell inèdit en la història d’Esperxats, un 3d5 amb l’agulla on tot semblava que tenia ganes d’anar un pis més amunt, tot i que sabem que a la segona de l’agulla li va agradar això de que l’agafessin de tants llocs.

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

Vam acabar l’actuació amb un pilar de 4 que fins ara només havíem vist en mullat i que va saber estar a l’alçada de les circumstàncies.

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

La jornada va ser molt profitosa per anar millorant la tècnica del pom de dalt i l’experiència dels castellers de la pinya. Tot i haver fet una actuació modesta on no es van veure construccions de sis pisos, tothom va marxar molt content i satisfet de com havia anat l’actuació. I més després del bon ambient que es va viure durant el dinar i la sorpresa final a Centenys que només uns quants privilegiats vam tenir la sort de poder veure! Si voleu saber de què es tractava haureu de fer treball d’investigació!

LA CRONICA - ACTUACIÓ A LES FESTES DE BANYOLES

Podeu veure les fotos de l’actuació clicant al següent enllaç: Fotos actuació festes d’Agost de Banyoles