'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Pilar per donar la benvinguda a la Flama del Canigó

Aquest dimarts 23 de juny vam anar a realitzar un pilar a la Plaça Servites de Banyoles, conegut popularment amb el nom de “correus”. Actuàvem en el marc de la revetlla de St. Joan, on el Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany realitzava l’anual sopar per a celebrar  la revetlla. Any rere any diverses entitats de la nostra comarca treballen conjuntament amb l’objectiu de fer arribar la flama del Canigó a Banyoles, per a poder encendre la foguera que dóna la benvinguda a la nit de Sant Joan. Des del divendres 19 a la matinada fins el mateix 23 al vespre, no són poques les persones i les entitats que van dedicar esforços perquè totes i tots poguéssim gaudir de l’arribada de la flama, per finalment encendre la foguera de la plaça amb aquesta flama. Per això volem agraïr aquest esforç a les diverses entitats que hi vàrem participar: Centre Excursionista de Banyoles, Club Ciclista Banyoles, Atletisme Club Natació Banyoles, Colla Castellera Esperxats de l’Estany, i els organitzadors de la vetllada, Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany. Estem molt contents de seguir participant any rere any en aquest acte tan commemoratiu i esperem poder seguir rebent la flama durant molt temps.