'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Taller amb les nenes i nens del Boli Blau de Banyoles

El passat divendres 22 de maig ens van visitar els nens i nenes del Boli Blau de Banyoles, concretament la meitat dels participants d’aquest ja que l’altra meitat realitzarà el taller el proper divendres 5 de juny. L’hem dividit en dues parts per tal de facilitar el bon funcionament del taller.

Abans de realitzar un petit resum sobre com es va desenvolupar el taller ens agradaria fer una breu explicació per saber en què consisteix el Boli Blau per a totes aquelles persones que ho desconeixeu. El Boli Blau és un espai socioeducatiu situat al barri de la Farga que té per objectiu treballar amb els infants del barri, donar-los un espai on fer el seu treball acadèmic o realitzar tot tipus d’activitats per la ciutat. D’aquesta manera, es treballa la cohesió i la cooperació de les veïnes de la comunitat. Per aquest motiu, ens feia molta il·lusió que ens visitessin ja que és una oportunitat també per a nosaltres, per a oferir una activitat diferent a un col·lectiu que sovint li pot ser complicat poder realitzar activitats d’aquesta tipologia com poden ser els castells.

boli blau

Els nens i nenes del Boli Blau atents a les explicacions prèvies abans que puguessin provar de fer castells

El taller va durar poc més d’una hora i durant aquesta estona els nois i noies van poder provar de pujar i conèixer les diferents parts que formen part d’un castell. Es van mostrar molt predisposats a aprendre com es pujava i a poder desenvolupar les diferents tècniques que els vam ensenyar. També van poder veure com es munta una pinya, així com van poder formar part d’un pom de dalt, en aquest hi formen part els dosos, l’acotxador i l’anxaneta.

 boli blau 2

Realització d’un pom de dalt

En general, fem una valoració molt positiva d’aquest taller i esperem poder seguir fent tallers amb diferents col·lectius o escoles ja que creiem que es una activitat enriquidora per a les dues parts que hi participen. A més, algunes de les participants han continuat venint a la resta d’assaigs, fet que ens demostra que el taller va sortir força bé i això ens agrada molt!