'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Actuació a l’Estany

El passat diumenge dia 6 de juliol, els Esperxats vam anar a fer una demostració participant en la jornada  que organitzava el Club Natació Banyoles per l’esclerosi múltiple.

El primer castell que vam fer va ser un pd4 i tot seguit ens vam anar a tirar al nostre estany. El primer castell aquàtic que vam fer va ser una td5 amb dos segons novatos, fet que va fer que l’acotxadora es convertís en aconxaneta.

td5

td5

Seguidament vam realitzar un 3d5a net molt maco, i desprès d’aguantar l’agulla una bona estona, va acabar amb una espectacular sortida de l’enxaneta, fet que va fer caure la resta de l’agulla de l’impuls (això és el que tenen els assajos a l’estany, són pura diversió!):

estudi 9dotze

3d5an

Enxaneta voladora de l'agulla

Enxaneta voladora del 3d5an

I finalment vam realizar un pd4 super bonic, per no perdre la costum dels pilars a l’estany!

pd4

pd4

Encara falten coses!!! No ens vam poder quedar amb això i prou, l’emoció d’estar dins de l’estany ens va portar a fer una prova de castell de 6 net… i aquest en va ser el resultat:

estudi 9dotze

Però no va ser el resultat final, el resultat final va ser aquest:

Caiguda de la prova de 6 neta

Caiguda de la prova de 6 neta

I desprès tot van ser proves fantàstiques com el pilar amb folre de canalla (que no va acabar de funcionar…) i les moltes proves de pd3n que tothom s’atrevia a fer, més que en el local (a veure si haurem d’anar més sovint a l’estany…).

Prova pilar amb folre de canalla

Prova pilar amb folre de canalla

Prova de torre

Prova de torre

pd3n amb final feliç

pd3n amb final feliç

pd4na (na= net i assegut) ?

pd4na (na= net i assegut) ?

Podeu veure totes les altres fotos al nostre flickr!  🙂