'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

La primera Quina Esperxada

Era un dimarts a la tarda i ens n’anàvem cap al local d’assaig, però aquest cop sense faixa ni camisa. Només calia portar la cartera, sort i ganes de passar una bona estona. El que segur que portàvem tots era la panxa plena, doncs no era un dimarts qualsevol, era el dimarts 6 de gener, la tarda de Reis, i anàvem camí de la primera Quina organitzada per Esperxats.

Entrant al local tot estava a punt, les paneres, les boles, les estufes, el bar… tot a punt per passar una magnífica tarda en bona companyia. L’ambient era fantàstic, tot i que com era previsible es va anar animant a mesura que les boles anaven baixant i les neveres s’anaven buidant, fins que a l’última quina, tot plegat era una mica més caòtic. Pel que fa als cantaires, vam veure que tenim quina per molts anys, doncs la successió de cantaires va ser increïble, va cantar molta gent diferent, començant pels avis de 33 anys i acabant per la canalla, tenim cantaires per molts anys!

Tot i que no esperàvem massa, cal dir que els premis eren bastant competents, fins i tot es va sortejar un pernil! Tant les paneres com les línies eren abundants i com que en cap partida va tocar doble, a la última partida es van poder repartir tres paneres amb els tres primers guanyadors. L’única pega és que la majoria de quines van tocar a gent que no és de la colla, a veure si ens ho tornen venint a algun assaig aquesta temporada que ve. Aquí ho deixo…

Ja per acabar només queda agrair a tots els col·laboradors que van fer possible tenir unes paneres tan fornides, sense oblidar que van ser els propis esperxats els que van deixar cos i ànima per trobar aquests col·laboradors. Gràcies, colla un cop més per ser tan genials!

I gràcies als següents establiments i entitats que van col·laborar tant generosament:

quina-esperxatsquina-esperxats-2