'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Actuació a Sant Mori

Aquest passat diumenge ens vam desplaçar a la localitat empordanesa de Sant Mori per realitzar una altra actuació en solitari. Aquesta va començar puntualment a dos quarts d’una del migdia, enmig d’una bonica plaça davant d’una notable assistència per tractar-se d’un poble tant petit com ho era Sant Mori.

Ens hi vam desplaçar una cinquantena d’Esperxats. No és una xifra increïble, però amb el ritme que portem d’actuacions ser una cinquantena o més a cada actuació és un fet molt meritori per una colla com la nostra. Vam plantejar una actuació una mica diferent a les anteriors. Sempre havíem realitzat dues rondes de pilars i tres rondes de castells i aquesta vegada vam fer-ho a la inversa, és a dir, dues rondes de castells i tres rondes de pilars.

IMG-20140921-WA0000

Vam iniciar l’actuació amb el que ja s’està convertint en una tradició esperxada, com ho és el nostre estimat “Tio Pep”. Un ball que ens serveix per treure els nervis i poder fer allò que tant ens agrada com és fer el “papanates”. Seguidament vam descarregar un pilar de 4 que es va mostrar molt ferm en tot moment. La solidesa d’aquest castell ens pot donar un toc de botànica en algun dels castells que tenim intenció de portar a barraques de Banyoles el proper mes d’octubre ( qui diu botànica diu floretes, i qui diu floretes diu margarita).

IMG-20140921-WA0001

En segona ronda vam descarregar una impecable torre de cinc que ja fa temps que ens demana  pujar un pis més.

IMG-20140921-WA0002

Vam continuar amb un altre pilar de quatre prou treballat però descarregat amb relativa comoditat. Seguidament, vam descarregar un 3 de 5, i per acabar l’actuació vam realitzar un pilar de quatre paradíssim.

IMG-20140921-WA0003

IMG-20140921-WA0004

Malgrat no realitzar  cap castell de sis, ni fer cap castell de gran dificultat, valorem molt positivament aquesta actuació, ja que ens va permetre poder estrenar gent en posicions que fins ara no havien fet mai, i això ens ajudarà molt en actuacions futures. 

Després d’aquesta actuació encarem les quatre últimes actuacions de l’any i totes elles es preveuen de gran importància per nosaltres. Aquestes seran a Olot, Banyoles, Manresa i Porqueres. Amb un objectiu molt clar com ho seran les barraques de Banyoles. Però abans tindrem un compromís importantíssim a Olot amb els Xerrics d’Olot i la Colla Castellera de Figueres.