'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

LA CRÒNICA – Fira de l’Aigua a Caldes de Malavella

El passat diumenge dia 6 d’Octubre vam fer la millor actuació de l’història, ja que vam descarregar el nostre primer 3d6a, aconseguint així realitzar la primera actuació sencera de castells de 6. L’actuació va constar dels següents castells: pd4, 3d6, 4d6, 3d6a i 2pd4. Vam acompanyar als Nyerros de la Plana, els quals van realitzar: pd4, 3d6, 3d6a, id2d6, 2d6 i 2pd4. 

El diumenge 20 d’Octubre tindrem una de les més esperades actuacions de la temporada, les Barraques de Banyoles. Actuarem juntament amb Marrecs de Salt i la Colla Castellera de Figueres, hem treballat molt als assajos i volem tornar a fer història!!

Celebració 3d6a!Fotografia realizada per: Òscar Pérez