'Thumbnail', 'size' => 'single-thumbnail', 'link_to_post' => false, 'image_class' => 'featured', 'attachment' => false ) ); ?>

Verkami: Ajuda’ns a fer-ho possible!

http://www.verkami.com/projects/5008-bateig-esperxats-de-l-estany

Descripció del projecte

La colla castellera Esperxats de l’Estany ens vàrem fundar el 16 de Març del 2012 i ara, que ja portem més d’un any ensenyant els castells a la gent del nostre entorn que mai havien fet castells, ha arribat l’hora.

Ha arribat l’hora de posar-nos al nivell de colla castellera amb ple dret, amb les nostres camises blau-verdes i els nostres pantalons blancs. Tenim ganes de tenyir la camisa blanca del color esperxat per arribar a tocar el cel pla estanyí!

A més a més, tindrem l’apadrinament de la Colla Castellera de Figueres i els Marrecs de Salt, dues colles que ens han donat suport en tot moment i que en un dia tan memorable com el nostre bateig aixecaran grans castells al nostre costat.

També comptarem amb la presencia institucional dels Ganàpies de la UAB i dels Xoriguers de la UdG.

Des de la colla Esperxats de l’Estany us obrim les portes a fer viable aquest projecte que no fa res més que començar.

Gràcies a les vostres aportacions podrem arribar a finançar aquest fet excepcional que només es fa davant d’esdeveniments especials, ajudant-nos a poder cobrir les despeses de fer una gran diada!!

El bateig es farà el 18 de Maig d’aquest any a les 17h i un cop acabada l’actuació tindrem música en directe i sopar de germanor!